EXTRA:

 

 

* Krantenartikel:

Provinciale Leerbon kan weer aangevraagd worden.

Laagopgeleide Brabanders die een cursus op opleiding willen volgen, kunnen weer een leerbon aanvragen. Met deze bon van Maximaal 250 euro wil de prinvincie laagopgeleide Brabanders stimuleren om (weer) te leren. Femke Dings (23 jaar) uit Eindhoven beet het spits af en kreeg de eerste leerbon uitgereikt van Gedeputeerde Annemarie Moons op 5 februari jl. tijdens de Brabantse arbeidsmarkt in Tilburg. De Campagne 'Leren = gewoon doen ' rond deze leerbon , startte op 9 Februari met o.a. tv-spotjes , banners op websites, artikelen en advertenties. Ook is de website http://www.leerbon.nl/ in de lucht en daarop kunnen geinterreeerden kijken of ze in aanmerking komen voor een leerbon en deze aanvragen. Dit kan ook via het leerwerkservicecentrum in Tilburg. De provincie voerde in 2006/2007 een succesvolle leerboncampagne bij wijze van proef uit. Vanwege het succes hier van 1.800 leerbonnen werden uitgereikt, heeft de provincie de leerbon weer beschikbaar gesteld. Noord-Brabant kent ruim 600.000 laagopgeleide volwassenen. het gaat om een brede groep Brabanders die al dan niet werken en een maximaal een v(m)bo of lbo-diploma bezitten. Bij deze groep is de drempel voor scholing vaak hoog.

 Klik op de logo voor de site !!!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

* Boekje:

Meedoenregeling, Tilburg komt u tegemoed !!

Tilburg komt u tegemoet met de meedoenregeling. U krijgt voor uzelf ( en voor uw gezinsleden) bonnen met een totale waarde van 70 Euro per persoon. Met deze persoonlijke bonnen kunt u meedoen aan tal avn leuke activiteiten in Tilburg. Dat is goed voor uw gezond, u leert nieuwe mensen kennen en het is bovendien erg leuk. Door de vele mogenlijkheden is het voor iedereen, jong en oud, aantrekkenlijk om mee te doen. En daar is het allemaal om te doen. In het boekje vind je een overzicht van alle activiteiten. Let erop dat de meedoen-bonnen geldig zijn tot aangegeven datum. En vergeet niet een geldige legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs , identiteitskaart)Het kasteelachtige interieur van de winkel krijgen de vrijwilligers van WonenBreburg. Van Dijk benadrukt: "Vandaar ook de naam De Schatkist. Het wordt een nette winkel voor mensen die het niet breed hebben. Dus geen graaibakken, maar gewassen en gestreken kleding keurig aan hangers."

Via Verrijk je Wijk! hebben de vrouwen al een wasmachine en wasdroger gekregen. De kledingvoorraad stroomt nu al binnen. Vanaf 23 oktober kan iedere donderdag tussen 13 en 15 uur kleding worden ingeleverd bij de winkel.

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
* Advertentie Krantenartikel
 
Dress for Success (Stadnieuws)
 
Solliciteren ? Goed Gekleed zonder kosten....
 
Als u een uitkering of minimumloon heeft kunt u bij DRESS FOR SUCCESS een gratis set kleding voor uw sollicitatiegesprek uitzoeken.
 
De winkel van DRESS FOR SUCCESS  Tilburg is gevestigd aan de:
  BESTERDRING 47
5014 HG Tilburg
  De winkel is met de bus te bereiken met buslijn 5. (Besterdring halte Em-Te)
 
Openingstijden:
Dinsdag van 10:00 t/m 13:00
Donderdag van 13:00 t/m 16:00
 
U kunt binnenlopen tijdens de openingstijden of bellen voor een afspraak.
Afspraak maken? Neem dan contact met ze op via:
06-18011231
(Eugenie Savenije , coordinator)
 Klik op het plaatje voor de site voor vrouwen !!!!
 Klik op het plaatje voor de site voor mannen !!!!